Jag mår bättre både fysiskt och psykiskt

Tjenare, tjenare! Det gläder mig att du har hittat till min blogg, hoppas din dag är bra och att även du mår bra. En fin dag som denna hade jag tänkte berätta före er om företaget Kundaliniyoga Uddevalla, vilket är företaget som har hjälpt mig med healing i Trollhättan. Om ni vill veta mer om dem kan ni få ytterligare information här.

Det senaste året har inte direkt varit en höjdare för mig, det har hänt väldigt många saker som inte direkt har varit positiva. Jag har mått väldigt dåligt psykiskt och jag har även spenderat många dagar som sjuk, ni förstår säkert att det inte har varit mitt år. Under den här tiden har jag verkligen provat allt som går att prova, allt från mediciner till träning till samtal. Oavsett vad jag har testat har jag inte sett något resultat, mer än att jag bara mår sämre för att jag känner mig mer och mer uppgiven. Det var dock en sak som jag inte hade testat som jag för ett tag sedan provade, healing i Trollhättan. För att få hjälp med det vände jag mig till Kundaliniyoga Uddevalla, ett företag som jag har hört mycket bra om sedan tidigare. Av det här företaget fick jag otroligt bra bemötande och hjälp, jag kände mig väldigt trygg i att jag skulle få all hjälp som de kunde erbjuda. Den hjälpen jag fick av dem med healing i Trollhättan visade sig fungera för mig, efter mitt besök hos dem har jag inte alls varit sjuk lika mycket. Dessutom har jag känt mig bättre psykiskt också, det är som att någon bara vände blad. Idag mår jag mycket bättre tack vare det här företaget, därför vill jag avluta med att rikta ett stort tack till dem. 

Du gillar kanske också...