Sanering av lägenhet

Hej på er alla läsare! Dagens inlägg kommer handla om något så spännande som sanering och städservice, för alla er läsare i Bollnäs, Hudiksvall och Ljusdal. Det kanske låter som det allra tråkigaste ämnet man kan prata om, men det är viktigt för mig den här gången att göra just det. Företaget som har hjälpt till med både saneringen och städservicen heter Byggnadsmiljö i Hälsingland AB och det är ett företag som är extremt kompetent när det kommer till just sådana tjänster. Jag kom i kontakt med företaget när jag letade på nätet efter passande firmor som skulle kunna hjälpa mig med det som jag behövde ha hjälp med. Det är nämligen så, som ni vet, att jag äger en fastighet som också fungerar som ett hyreshus. I detta hyreshus har det bott en person som inte lämnade lägenheten i så gott skick, man kan kort och gott säga. Jag visste inte att det var så illa som det faktiskt är, och när jag kom dit för att inspektera skicket på lägenheten fick jag en smärre chock. Jag kan inte för mitt liv förstå hur lägenheten kunde hamna i så dåligt skick. Det är uppenbart att personen i fråga har rökt inomhus under många år, och det sätter sig på väggarna. Till slut rinner nikotinet på väggarna och de blir alldeles gula. Det är inte kul över huvud taget! Nästa person som flyttar in måste ju få flytta in i en ren och fräsch lägenhet, och denna är allt annat än det. Därför var det av stor vikt att jag snabbt hittade en firma som kunde sanera hela lägenheten, för det är det enda som kommer att kunna rädda den. Byggnadsmiljö i Hälsingland AB var rätt firma för jobbet, att både sanera och sedan städa upp hela lägenheten. Jag är så nöjd med deras tjänst, för lägenheten blev precis som ny efteråt. Nu kan jag med gott samvete låta nästa hyresgäst flytta in. 

Du gillar kanske också...