För er som vill testa på healing

Hej igen, allesammans! Idag så ville jag skriva lite kort om det här med massage, meditation och healing i Bromölla, då det verkligen är någonting som under den senaste tiden här på bloggen har blivit väldigt efterfrågat nere i kommentarerna. Jag tycker att det är superkul att det är så pass många som har uttryckt ett intresse för detta då det verkligen är någonting som jag själv känner otroligt starkt för.

Jag tycker verkligen att alla kan dra nytta av massage, meditation och healing och därför så delar jag mer än gärna med mig av en rekommendation till alla er som är intresserade och också befinner sig i Bromölla eller i dess omnejd. Jag blev själv för cirka ett halvår sedan rekommenderad om att jag skulle ta och vända mig till ett företag vid namn Runas Terapi. Tipset kom från en nära vän till mig som känner mig väldigt bra och jag kan ju direkt säga att hon träffade rätt. Jag kan nog inte ens börja att beskriva hur mycket det har hjälpt mig och min generella hälsa att gå till Runas Terapi. Personligen så går jag på både healing och massage, men har inte testat på meditation. Dock så finns ju alltså då möjligheten för detta för alla er som nu skulle vilja testa på det. Hur som helst så tänkte jag att jag skulle ta och lägga in en liten länk här någonstans i inlägget som jag absolut tycker att ni ska ta och klicka er vidare på ifall det nu är så att ni känner er manade. Genom länken så kommer ni snabbt och smidigt vidare till Runas Terapi och deras sida här på nätet där ni dels kan läsa på lite mer om vad de erbjuder och dels finna adress och alla eventuella kontaktuppgifter som man kan tänkas behöva för att kunna ta kontakt med dem!

Du gillar kanske också...