KBT hjälpte mot dålig sömn

 

God morgon! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om det inlägg jag har tänkt skriva till er idag. Jag tror att jag har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu här i Karlstad och det har gjort att jag har känt mig stressad det senaste och jag fick sömnproblem. Jag fick också en del tvångstankar och jag kände att jag behövde hjälp med att komma tillrätta med problemet och har gick till Wellbeeing, som är ett företag som ger KBT, Kognitiv beteendeterapi i Karlstad. Detta har verkligen hjälpt. Jag fick en samtalsterapeut och vi träffades 10 gånger. Vi rotade inte så mycket i det som har varit, utan mer på hur det såg ut här och nu. Jag fick en hel “verktygslåda” som jag skulle öppna och använda mig av när konkreta situationer uppstod. Och det gjorde jag, och det fungerade! Jag är så glad att jag började med KBT, för jag har fått ett bättre liv och en mindre komplicerad tillvaro. Jag tycker att Wellbeeing kan ge så god hjälp, så att många fler än jag skulle ha nytta av att gå dit. 

 

Jag vill tipsa er om att gå in på hemsidan som Wellbeeing har. Där kan du läsa lite mer om vad de kan göra, och om deras terapihund som också gärna hjälper dig att må bättre. Det är upp till dig om du vill att hunden Ellie ska vara med, och då blir det på dina villkor. Du kan också följa Wellbeeing på Facebook. Riktigt bra att ett sådant här ställe finns för oss i Karlstad med omnejd. Mitt liv har blivit så mycket enklare att leva sedan jag började med KBT. 

Du gillar kanske också...