Szilard Gango Fotografi

Hejsan! Jag hoppas att alla mina fina läsare har haft en riktigt trevlig helg och att ni har fått en toppen start på den här veckan. Själv så har jag verkligen haft en jättebra helg och nu så ligger en produktiv och rolig vecka framför mig på mitt jobb. Som många av er redan vet så skrev jag ju här på min blogg lite kort om det här med att anlita en fotograf här i Täby vid namn Szilard Gango Fotografi och efter det inlägget lades ut så har det varit något så otroligt många av er som har hört av er till mig och ville veta mer om vad det här var för fotograf och varför jag just valde att vända mig till honom.

Szilard Gango Fotografi är oerhört duktig på det som han gör och jag valde att anlita honom för ett rätt så hemligt projekt. Eller ja, det är hemligt just nu i alla fall. Jag tycker att det är jätteroligt att ni är nyfikna och ni kommer snart att få se det här projektet här på bloggen faktiskt. Just nu, dock, så kan jag ju faktiskt passa på att ta och rekommendera just Szilard Gango Fotografi för alla er som känner er intresserade av att anlita en fotograf. Han är som sagt superduktig och professionell och är dessutom väldigt trevlig att ha och göra med. Jag kommer att slänga in en liten länk här någonstans i inlägget så att ni kan ta och klicka er vidare till hans hemsida för att få lite mer information om vad han kan erbjuda er. Nu är det väl lite smått inriktat till alla mina läsare som exempelvis då befinner sig i Täby eller någonstans där omkring, men jag hoppas att så många som möjligt av er nu kan dra nytta av den här informationen! 

Du gillar kanske också...